Новини

«Мудрик в нападі нічого не міг зробити»: Леоненко оцінив дебютний асист українця за Челсі

Переглядів 1461
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Віктор Леоненко, який свого часу виступав на позиції нападника Динамо, а зараз є футбольним експертом, прокоментував дебютну результативну дію Михайла Мудрика у складі Челсі.

Челсі на виїзді здобув упевнену перемогу над Лестером. Український вінгер «аристократів» вийшов на поле у стартовому складі.

Михайло Мудрик у грі з Лестером забив гол, який не зарахували, та відзначився першим асистом в Англії та відіграв 82 хвилини.

Віктор Леоненко вважає, що Мудрик оформив асист завдяки Ковачичу, котрий блискуче замкнув передачу українця.

«Вітаю Михайла з гольовим пасом, бо ще забуду. Щоправда, там такий гольовий вийшов, що він головою ледве діставав. Тут треба сказати спасибі Ковачичу, який увірвався до штрафного майданчика і пробив з літа. І знову пас на Михайла віддавав Хаверц, який сьогодні провів найкращий матч».

Також Леоненко відзначив старання Мудрика у сьогоднішній грі з Челсі.

«Михайло намагався, але в нападі нічого не міг зробити. Забив, та гол не зарахували. Коли забивав Фелікс з офсайду, Мудрик теж розвинув атаку з центру поля і віддав праворуч на Лофтуса-Чіка. У Михайла сьогодні гол забрали, але гольову залишили», - сказав Леоненко в ефірі авторського ютуб-каналу.

Мудрик провів у складі Челсі сім матчів, у яких відзначився однією результативною передачею. У наступному матчі Челсі зіграє проти Евертона Віталія Миколенка 18 березня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт