Новини

Наставник Циганкова здивував реакцією на перемогу Жирони: відомо, що сказав головний тренер каталонців

Переглядів 1401
Євген Чепур
1 голос
Мічел. Фото: Жирона
У матчі 29-го туру чемпіонату Іспанії каталонська Жирона на своєму полі впевнено обіграла аутсайдера Ла Ліги Ельче з рахунком 2:0, але головний тренер переможців Мічел залишився незадоволений грою своєї команди.

Віктор Циганков відіграв весь матч проти Ельче і допоміг своїй команді здобути перемогу з рахунком 2:0, але результативними діями не відзначився.

Незважаючи на перемогу, наставник Жирони Мічел залишився незадоволений діями своїх футболістів, а також заявив, що три очки команді принесли впевнені дії голкіпера Гассаніги.

«Мені наш футбол не сподобався. Не могли нормально перейти в атаку під пресингом, м'яч не рухався досить швидко. Якби не наш воротар, то результат міг бути іншим. 

З Барселоною в минулому турі ми зіграли внічию, але відчуття були позитивним. Зараз ми перемогли, але відчуття далекі від позитивних».

Завдяки сьогоднішній перемозі Жирона піднявся на дев'яте місце в турнірній таблиці Прімери, але Мічел закликає команду зібратися.

«Набрали 38 очок, проте розслаблятися зарано. Бути в топ-10 - непогано для нас», - наводить слова Мічела Marca. 

У наступному турі Жирона зіграє проти Вальядоліда. Гра запланована на 22 квітня. Ельче наступного дня поміряється силами з Валенсією.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт