Новини

Не бразильці Шахтаря і не молодь Динамо: Луческу назвав найталановитішого гравця, з яким він працював

Переглядів 493
Богдан Чернишевський
1 голос
Мірча Луческу. Фото: ФК Динамо
Колишній головний тренер донецького Шахтаря, київського Динамо і ряду іноземних клубів Мірча Луческу розповів про найталановитішого гравця, з котрим він коли-небудь працював.

Мірча Луческу розкрив ім'я найталановитішого футболіста, якого він тренував.

«Якби я міг працювати з Сергеном Ялчином, коли він був молодим, ніхто б зараз не говорив про Зінедіна Зідана. Серген був найталановитішим гравцем, якого я коли-небудь бачив. Він був неймовірний», – наводить слова румунського фахівця журналіст Емануель Рошу в своєму акаунті в соцмережі Х.

  • Ялчин відомий за виступами за турецькі гранди – Бешикташ, Фенербахче, Галатасарай і Трабзонспор, під керівництвом Луческу він грав з 2001 по 2002 роки. За свою ігрову кар'єру він ставав чемпіоном країни чотири рази як футболіст (три рази в складі Бешикташа і один раз в якості гравця Галатасарая) і одного разу в якості тренера (Бешикташ).
  • Луческу є одним з найбільш титулованих тренерів в історії футболу, він працював в українських клубах з 2004 по 2016 і з 2020 по 2023 роки.
  • Під його керівництвом Шахтар став восьмиразовим чемпіоном України, шестиразовим володарем кубка країни, сім разів перемагав у суперкубку, а також вигравав Кубок УЄФА, а Динамо по разу перемагало в чемпіонаті, кубку і суперкубку.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт