Новини

Не Мудриком єдиним: Челсі поклав око на діаманта збірної Італії, якому доведеться конкурувати з українцем

Переглядів 1893
Олександр Карпенко
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Челсі влітку планує запросити 19-річного лівого вінгера Лідса Вілфріда Ньонто, який може стати потенційним конкурентом для Михайла Мудрика.

Челсі в найближче літнє трансферне вікно налаштований боротися з іншими клубами АПЛ за Ньонто, якщо Лідс вилетить у Чемпіоншип за підсумками сезону.

За інформацією Football Insider, скаути Челсі регулярно спостерігали за Ньонто в цьому сезоні, і вони впевнені, що в майбутньому він стане справжньою зіркою АПЛ.

Челсі влітку зосередиться на позбавленні від високооплачуваних другорядних гравців, а також зробити ставку на молодь у віці до 24 років, які можуть стати частиною довгострокового проекту.

Не вдалось завантажити відео.

У клубі не мають наміру затягувати з трансферами, щоб новий тренер мав можливість працювати з новими гравцями в період передсезонної підготовки.

В поточному сезоні Ньонто провів за клуб 25 матчів, у яких забив чотири голи і зробив три асисти. Transfermarkt оцінює його в 18 мільйонів євро.

Мудрик після переходу до Челсі у січні провів 13 матчів у всіх турнірах, у яких він зробив два асисти. Шахтар виторгував за свого вихованця 70+30 млн євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт