Новини

«Немає кращого прикладу, ніж Михайло Мудрик»: у Англії пояснили, що зараз робити Лемпарду з Челсі

Переглядів 6508
Євген Чепур
3 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
В Англії сподіваються, що вінгер Челсі Михайло Мудрик отримає більше ігрового часу в заключних турах чемпіонату Англії під керівництвом Френка Лемпарда.

В Англії вважають, що після того, як Челсі вилетів з усіх кубкових турнірів і вже фактично ні за що не бореться в АПЛ за сім турів до фінішу сезону, головному тренеру команди Френку Лемпарду необхідно награвати склад на наступний сезон, незалежно від свого майбутнього в клубі. Багато ігрового часу має отримати і Михайло Мудрик.

Видання Chelsea News пише, що вже немає сенсу широко задіювати в останніх матчах таких гравців, як Хакім Зієш, якого клуб має намір продати влітку. Краще надати шанс перспективним новачкам.

«Лемпард повинен ставити до складу гравців, сповнених таланту і потенціалу, яким відчайдушно потрібні хвилини на полі, щоб допомогти їм освоїтися. Немає кращого прикладу, ніж Михайло Мудрик».

На думку фахівців, відсутність тиску результату може допомогти розкритися українцеві.

«Вінгер мав кілька шансів з моменту свого приходу в січні, але все це відбувалося в дуже напружених ситуаціях і під високим тиском. Тепер він може грати з розумінням, що в нього є трохи свободи для самовираження, і результат не має першорядного значення», - пишуть експерти.

Нагадаємо, що Мудрик провів за Челсі 12 матчів, у яких відзначився двома результативними передачами.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт