Новини

Неочікуваний поворот в темі телепулу УПЛ: джерело назвало нову компанію, що може зайнятися трансляцією матчів

Переглядів 955
Ілля Деулін
1 голос
УПЛ і MEGOGO. Колаж: УФ
Платформа MEGOGO готова допомогти клубам Прем’єр-ліги у розвитку проєкту УПЛ ТБ та спільного контенту колективів. Представник компанії нині ділиться досвідом платформи з клубами.

Телеканал XSPORT отримав серйозного конкурента в боротьбі за право транслювати УПЛ наступного сезону. Зазначається, що в ситуацію готова втрутитися стрімінгова платформа MEGOGO.

19 липня на нараді клубів УПЛ щодо телепулу несподівано з’явився керівник спортивного департаменту компанії Артем Панченко. Відомо, що MEGOGO бажає допомогти клубам у розвитку платформи УПЛ ТБ та спільного продукту колективів. 

В даний момент шеф-редактор спортивного напрямку компанії ділиться досвідом з представниками команд, зазначається у Telegram-каналі Татотаке.

  • Раніше генеральний директор Руху Ігор Дедишин заявив, що львівський клуб готовий взяти на себе усі витрати щодо створення УПЛ ТБ без жодних зобов’язань, що згодом вилилося у лист до всіх клубів УПЛ.
  • Також пропозицію щодо показу матчів УПЛ висунув телеканал XSPORT, який належить екснардепу від забороненої «Партії регіонів» та міністру інфраструктури уряду Миколи Азарова Борису Колеснікову.
  • Сезон 2023/2024 в Прем'єр-лізі стартує 28 липня матчем між Оболонню та Колосом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт