Новини

«Несправедливо! Чому звинувачуєте Луніна?»: іспанські фанати захищають українця, який пропустив чотири голи

Переглядів 5666
Дмитро Котков
2 голоси
Матч Жирона - Реал. Фото: Google
Український воротар мадридського Реалу Андрій Лунін пропустив чотири м'ячі у матчі чемпіонату Іспанії проти каталонської Жирони. Але фанати вважають, що не треба звинувачувати у всьому українського голкіпера.

25 квітня в рамках 31 туру іспанської Ла Ліги каталонська Жирона на своєму полі в яскравому стилі виграла в принциповому матчі з мадридським Реалом.

З перших хвилин у цій зустрічі зіграли український вінгер Жирони Віктор Циганков та український воротар Реала Андрій Лунін.

Головним героєм цієї зустрічі став 24-річний аргентинський нападник каталонців Таті Кастельянос, який оформив покер у ворота Луніна. Партнер Циганкова записав по два голи в кожному з таймів. Мадридці на це відповіли двома голами у виконанні Вінісіуса Жуніора та Лукаса Васкеса.

Жирона виграла в цьому матчі з рахунком 4:2! Таким чином, Лунін пропустив чотири м’ячі від каталонців.

Після цього поєдинку знайшлися ті, хто почав критикувати українського воротаря, але багато, хто і захистився за Луніна.

В твіттері є різні думки, а ось коментарі тих, хто вважає, що не тільки Лунін винуватий у пропущених м’ячах:

Denzzy: «Чому звинувачуєте Луніна в цих пропущених голах? Чому не критикуєте Мілітао?»

Rocío 35 LIGAS!: «Я не вважаю справедливим приділяти увагу Луніну через вчорашнє фіаско. Навколо нього є багато звинувачень»

Boni: «Мілітао вчора з'їв усі чотири голи. Лунін, схоже, залишається в хорошому голкіперському проекті, яким був у юності»

У цьому сезоні Лунін зіграв за Реал 12 матчів, у яких він пропустив 13 м'ячів та чотири рази залишив свої ворота у недоторканості.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт