Новини

Незважаючи на супротив ФІФА: відео звернення Зеленського напередодні фіналу ЧС-2022

Переглядів 2459
Євген Чепур
1 голос
Володимир Зеленський. Фото: Google
Президент України Володимир Зеленський звернувся до всього світу із закликом до миру напередодні фінального матчу чемпіонату світу з футболу у Катарі.

Наш президент Зеленський записав своє звернення до людей усього світу незважаючи на заборону з боку ФІФА. 

«Сьогодні ми побачимо спільну перемогу, торжество людського духу. Цей чемпіонат світу знову довів, що різні країни та нації можуть вирішувати, хто сильніший у чесній грі, а не граючи з вогнем». 

Зеленський сказав, що Україна прагне миру більш за все.

«Ми нікого не чіпаємо. Україна прагне миру більше, ніж будь-чого. Ми запропонували світові Формулу миру, абсолютно чесну. 

Ми її запропонували, тому що у війні не буває чемпіонів, нічиєї бути не може. Отже, я оголошую про ініціативу скликання Глобального саміту Формули миру – цієї зими».

Також Зеленський закликав приєднатись до Глобального саміту Формули миру.

«Тому війни мають зазнати краху, а мир повинен стати чемпіоном, як це тут зараз – в Катарі. Чемпіонат світу, а не світова війна. Це можливо! Будь ласка – підтримайте Україну та наші зусилля для відновлення миру! 

Приєднуйтесь до Глобального саміту Формули миру і ставайте чемпіонами миру! Давайте побачимо фінал разом – і кінець війни», — сказав Зеленський. 

Відео звернення Володимира Зеленського можна переглянути у Telegram-каналі FanDay.net

У фінальному матчі чемпіонату світу зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Поєдинок відбудеться у катарському Лусаїлі у неділю, 18 грудня, і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт