Новини

«Ніби в пісочниці»: Леоненко різко відреагував на слова головного тренера Челсі Почеттіно про Мудрика

Переглядів 447
Ілля Деулін
2 голоси
Віктор Леоненко, Михайло Мудрик. Колаж: УФ
Колишній футболіст київського Динамо та збірної України, а нині експерт Віктор Леоненко висміяв слова головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно про великий талант Михайла Мудрика.

На пресконференції після переможного матчу з Брайтоном (4:3) головний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно прокоментував гру українського вінгера Михайла Мудрика наступним чином:

«Мудрик – неймовірний, молодий талант. Нам потрібно, щоб він почував себе важливим. Це велике випробування для нас, щоб він почував себе комфортно та показав свій дивовижний талант»

Відомий експерт Віктор Леоненко висміяв дані слова тренера, пригадавши і високу вартість вінгера:

«Виявляється, щоб розкрити цей талант, йому має бути комфортно. За 70 мільйонів євро треба бігати за футболістом, може, почистити йому зуби, може, навчити ходити?».

Як колишній футболіст він розповів про секрет гарного ставлення до себе в команді:

«А щоб його поважали в команді, все просто: треба забивати та асистувати. Навіть якщо ти будеш поганою людиною, тебе поважатимуть, тому що ти тягнеш команду».

Наостанок Леоненко у своєму Telegram-каналі поділився своєю думкою щодо професіоналізму лондонського клубу:

«Може, ще трон поставити? Ну а що, 70 мільйонів заплатили, а потім всі умови для Мудрика зробимо. Дитячий сад, не бачу професійного підходу. Ніби в пісочниці. Окрім мату, нічого немає».

  • Леоненко в 129 матчах за Динамо протягом 1992-1998 років забив 71 гол.
  • Форвард також провів 17 матчів за збірну України в період з 1992 по 1996 років. У цих іграх відзначився шістьома голами.
  • Наступний поєдинок у рамках турне Челсі проведе з Ньюкаслом (27.07).
  • Новий сезон АПЛ лондонці розпочнуть матчем проти Ліверпуля (13.08).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт