Новини

«Ніхто не очікував такого злету»: тренер Хусту – про вихід до Першої ліги України та плани підготовки до сезону

Переглядів 7852
Віктор Глухенький
2 голоси
Володимир Циткін. Фото: Google
Головний тренер закарпатського Хусту Володимир Циткін підбив підсумки сезону 2022/2023 років в якому його команда досягла історичного результату, вперше в своїй молодій історії вийшовши до Першої ліги.

Киянин Володимир Циткін за підсумками минулого сезону став справжнім народним героєм Закарпаття. Принаймні в межах Хустської міської громади, точно. Очолювана ним команда на яку мало хто ставив до початку чемпіонату в Другій лізі створила одну з найбільших сенсацій в ній: впевнено посіла друге місце за підсумками сезону 2022/2023 років в турнірній таблиці, а потім в перехідному матчі за право грати в Першій лізі здолала на характері ФСК Маріуполь.

«Пишаюся своїми підопічними, бо від них ніхто не очікував такого злету. Переконаний, що про підвищення в класі в Хусті навіть ніхто й не мріяв. Mадярчик (президент Хуста Михайло Мадярчик –  прим. «УФ») пропонував мені очолити Хуст ще три роки тому, коли він виступав на аматорському рівні. 

Я тоді з поважних причин відмовився, але тішуся, що наші шляхи таки перетнулися і я не підвів», – сказав Циткін.  

Також наставник Хусту повідомив і про найоперативніші новині з табору своєї команди.

«З 18 червня Хуст у відпустці. Підготовку до нових випробувань розпочнемо вже 27 червня. 

Кістяк Хусту, а це переважно вихованці закарпатського футболу, збережеться, також збираємося підсилитися квартетом літніх новачків, яких обов'язково переглянемо в контрольних липневих матчах. Сподіваюся, що змусимо з собою рахуватися суперників і в другому за рейтингом футбольному дивізіоні України», - сказав Циткін в інтерв'ю Sport.ua.

  • ФК Хуст було засновано лише чотири роки тому, у 2019 році; 
  • У сезоні 2021/22 Хуст взяв участь у аматорському кубку України;
  • У 2022 році клуб пройшов атестацію для участі у другій лізі чемпіонату України. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт