Новини

«Ніколи не міг повірити, що ми пройдемо в 1/8 фіналу»: голкіпер Руха – про історичну гру з молодіжкою Інтера

Переглядів 1683
Олександр Карпенко
1 голос
Юрій-Володимир Герета. Фото: ФК Рух
Голкіпер Руху U-19 Юрій-Володимир Герета прокоментував вихід молодіжної команди в 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА, яка вибила з турніру Інтер U-19 (1:1, 4:3 за пенальті).

Рух U-19 обіграв однолітків з Інтера під керівництвом легенди міланського клубу Крістіана Ківу. Герета перед серією пенальті поступився місцем у воротах своєму дублеру Святославу Ванківському, який допоміг команді пройти до 1/8 фіналу.

«За післяматчевою серією пенальті я спостерігав з боку, але в будь-якому випадку вірив і знав, що Святік усе зможе. Я був упевнений іще до початку гри, що якщо доведеться пробивати одинадцятиметрові, то ми зможемо перемогти.

Звичайно, коли з боку дивишся за цим, то не ті емоції порівняно з тим, коли ти в рамці воріт, бо розпочинаєш сильніше переживати, думати про все це. Але я ніколи не міг повірити, переходячи в «Рух», що ми пройдемо в 1/8-му фіналу Юнацької ліги УЄФА. Це неймовірно!», – наводить слова Герети прес-служба Руху.

Жеребкування 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА відбудеться у понеділок, 13 лютого. На команду Віталія Пономарьова чекає один із восьми топ-клубів Європи.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт