Новини

«Новини не показують повної реальності»: Циганков розповів про війну в Україні

Переглядів 510
Артем Жилінський
1 голос
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Вінгер іспанської Жирони Віктор Циганков висловився для місцевої преси щодо війни у нашій країні. Українець подякував воїнам та поспівчував усім постраждалим.

Віктор Циганков заявив, що новини не можуть показати всі жахи війни. Українець чекає та вірить в перемогу завдяки нашим воїнам.

«Новини не показують повну реальність війни. Реальність така, що кожен день може статися якесь нещастя. Можливо, це відбувається прямо зараз. Нема тихої хвилини. Дуже складно.

Чекаємо на нашу перемогу. Наші воїни роблять все, щоб її отримати. Звісно, ми переможемо, звісно».

Також Циганков розповів, що варто підтримувати нашу країну будь-якими способами, адже є постійна загроза від росії. Українець подякував за вже надану допомогу. 

«Без вашої допомоги було б важче. Якщо хтось захоче зробити більше, ми дуже вдячні, але це залежить не від нас. Я вважаю, що найефективнішим способом допомоги є фінансові внески, бо на ці гроші український уряд зможе купити зброю, щоб убезпечити наш народ від атак росії.

Є люди, які втратили будинок, рідних… Це непоправні втрати, і мало що можна зробити, окрім як дати їм притулок та їжу. Це жахливо. Якщо хтось може допомогти, просто зробіть це», — сказав Циганков.

  • 25-річний Циганков перейшов до Жирони з київського Динамо в зимове трансферне вікно за 5,5 мільйонів євро і провів за каталонський клуб 20 поєдинків, у яких забив три м'ячі та оформив сім асистів.
  • Віктор вийшов у стартовому складі на матч першого туру Ла Ліги проти Реал Сосьєдад (1:1). У цій грі він віддав асист на Артема Довбика, що в кінцевому підсумку принесло Жироні одне очко.
  • У другому турі іспанської Прімери Жирона зіграє 20 серпня вдома проти Хетафе.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт