Новини

«Одна команда хотіла грати у футбол, а інша не давала цього робити»: Маркевич відреагував на перемогу Карпат

Переглядів 4540
Владислав Лютостанський
5 голосів
Мирон Маркевич. Фото: ФК Карпати
Головний тренер львівських Карпат Мирон Маркевич прокоментував результат та гру його команди в поєдинку третього туру Першої ліги з Прикарпаттям (1:0)

У п'ятницю, 11 серпня, Карпати перемогли Прикарпаття в рамках третього туру Першої ліги (1:0).

Головний тренер львів'ян Мирон Маркевич дав свій коментар після матчу.

«Це було справжнє західноукраїнське дербі. Одна команда хотіла грати у футбол, а інша не давала цього робити. Багато нервів, зіткнень. Чесно кажучи, я звикаю до Першої ліги, тут зовсім інший футбол».

Наставник Карпат вважає, що результат поєдинку був закономірний.

«У нас була перевага. Ми не мали багато моментів, бо суперник дуже чітко зіграв у обороні та не дав нам багато можливостей в атаці».

Також Маркевич наразі незадоволений грою своєї команди, але знаходить позитив у тому, що Карпати набирають очки.

«У нас поки що не та гра, яку я хотів би бачити. Однак добре, що ми набираємо очки. Нам потрібно додавати та робити щось з тактикою наших суперників. Адже проти нас всі будуть грати у закритий футбол. Мусимо розкривати оборону команд, але наразі нам це не вдається», – сказав Маркевич в інтерв'ю клубній пресслужбі.

  • На початку серпня Прикарпаття вибило Карпати (2:1) з розіграшу Кубка України.
  • Після трьох турів Карпати мають дев'ять очок та займають друге місце в Першій лізі, поступаючись лише ФК Нива (Бузова).
  • У наступному турі Карпати зустрінуться з ФК Нива (Бузова). Матч відбудеться у суботу, 19 серпня, та розпочнеться о 18:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт