Новини

«Панатінаїкос за статусом набагато вище за Серветт»: один з лідерів Дніпра-1 – про суперника у Лізі чемпіонів

Переглядів 1217
Віктор Глухенький
2 голоси
Едуард Сарапій. Фото: СК Дніпро-1
Захисник Дніпра-1 Едуард Сарапій прокоментував жеребкування другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів за результатами якого його команді доведеться зіграти проти Панатінаїкоса.

Суперника поважають, але не бояться й готові дати бій. В такому дусі прокоментував майбутнє протистояння з потужним грецьким Панатінаїкосом в кваліфікації Ліги чемпіонів захисник Дніпра-1 Едуард Сарапій.

«Я ніколи не був в Греції, і хотілося опинитися там і зіграти проти такої чудової команди, як Панатінаїкос. Знаю, що вони 20-разові чемпіони Греції. Панатінаїкос за статусом набагато вище за Серветт. Будемо готуватися – для нас це чудовий суперник.

Ми вже грали у єврокубках і тепер це для нас не новизна. Сподіваюся, що цей сезон в Європі буде кращим за минулий. Нас тепер вже поважають, нас знають. Але і ми завжди поважаємо свого суперника, з ким би ми не грали», – наводить слова Сарапія офіційний сайт Дніпра-1.

  • Матчі другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між Панатінаїкосом та Дніпром-1 відбудуться 25-26 липня/1-2 серпня;
  • У разі невдачі на будь-якій стадії дніпровська команда перейде в Лігу Європи, але в групу – лише в тому разі, якщо в Лізі чемпіонів здолає хоча б одного суперника. Інакше доведеться проходити кваліфікацію і в Лізі Європи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт