Новини

Перші очки ФК Львова та Кривбаса: підопічні Вернидуба не можуть забити у трьох матчах УПЛ поспіль

Переглядів 644
Євген Чепур
1 голос
Кривбас проти ФК Львів. Фото: УПЛ
У матчі третього туру чемпіоната України криворізький Кривбас та ФК Львів зіграли у нічию з рахунком 0:0. Команда Вернидуба у цьому сезоні ще не забивала.
  • До сьогоднішнього дня команди між собою в офіційних зустрічах не грали.
  • Кривбас та ФК Львів ще не набрали жодного очка у нинішньому розіграші чемпіонату України.
  • Львівський колектив зумів забити двічі, а от підопічні Вернидуба залишаються без голів в УПЛ.

У матчі третього туру чемпіонату України в Києві на НСК Олімпійський зустрілися криворізький Кривбас та ФК Львів. Обидва колективи невдало розпочали новий розіграш УПЛ, програвши свої матчі. 

У перші півгодини гри номінальні гості зі Львову виглядали активніше за підопічних Вернидуба. Небезпечно пробивали по воротам Кривбасу Бойко та Нич, але на перерву команди пішли з нулями на табло.

На другий тайм у команды Вернидуба на поле вийшли Рябов та Устименко замість Корабліна та Понєдельніка. У перші п’ять хвилин другої половини гри Кривбас пішов уперед великими силами, намагаючись забити швидкий гол, але ФК Львів вистояв.

Після 60 хвилини ФК Львів також провів дві заміни. Крушинський та Мишенко вийшли на поле замість Шишки та Бугая. Освіжити атаку вирішив і Вернидуб – Хобленко поступився місцем на полі Дебелко.

Знову заміни: Зотько вийшов замість Банади у Кривбаса, а у гостей Ременяк змінив Нича, а Вовкун Якиміва. Проте на результаті це не відобразилось.

Фінальний свисток зафіксував нічию з рахунком 0:0.

Не вдалось завантажити відео.

У наступному турі чемпіонату України Кривбас десятого вересня зіграє проти Вереса, а ФК Львів на день пізніше поміряється силами з київським Динамо.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт