Новини

«Першість водокачки»: Леоненко відреагував на рішення Динамо перенести матч з Зорею

Переглядів 12189
Данило Моісеєнков
6 голосів
Футболісти Динамо. Фото: ФК Динамо
Колишній нападник київського Динамо Віктор Леоненко прокоментував рішення перенести матч киян проти Зорі в УПЛ через участь команд у єврокубках.

Другого вересня Зоря повинна була зіграти матч шостого туру УПЛ проти київського Динамо, проте цей поєдинок було перенесено через участь команд у єврокубках.

Ексфутболіст збірної України Віктор Леоненко прокоментував та розкритикував таке рішення. Зазначимо, що раніше повідомлялося про те, що Сергій Ребров вплинув на цей перенос.

«Класно ж, хтось вже шість матчів зіграв, а хтось три. Я не знаю, хто назвав це Прем'єр-лігою, за часів Григорія Суркіса там було, тут першість водокачки. Коли хочуть, тоді грають, одні приїжджають після єврокубків, інші переносять.

Ну ми раніше їздили так само, і на автобусах, і літали, і нормально все. А зараз наче і всім дають відпочивати, і щось якось все одно», – сказав колишній нападник у своєму телеграм-каналі.

  • Нагадаємо, що Динамо наразі зіграло лише три матчі в УПЛ, в яких набрало шість очок та посідає дев'яту сходинку.
  • Зоря вже провела п'ять поєдинків: п'ять очок та 11 позиція.
  • Зазначимо, що кияни поступилися Бешикташу (2:4) та вперше з 2005 року не зіграють в осінній стадії єврокубків. Тоді динамівці вилетіли від швейцарського Туна.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт