Новини

Після Мессі працюватиме з Малиновським? Марсель може очолити тренер-переможець

Переглядів 931
Дмитро Котков
1 голос
Крістоф Гальтьє. Фото: Google
Крістоф Гальтьє може стати новим головним тренером Марселя, за який грає український півзахисник Руслан Малиновський. Раніше Гальтьє очолював ПСЖ, який вже залишив зірковий Ліонель Мессі.

56-річний екс-наставник Парі Сен-Жермен Крістоф Гальтьє найближчим часом може очолити іншу команду французької Ліги 1, а саме Марсель українського півзахисника Руслана Малиновського. Про це повідомляє видання La Provence.

Керівництво Марселя вважає досвідченого французького спеціаліста гідною кандидатурою на заміну хорватському коучу Ігору Тудору, який вирішив достроково залишити провансальський клуб.

Перемовини між Марселем та Гальтьє відбудуться найближчим часом, але є сумніви, що наставник погодиться прийняти команду Малиновського. Відомо, що спеціаліст хоче взяти паузу на відпочинок після роботи в ПСЖ та Ніцці.

  • Гальтьє грав за Марсель у 1985-1987 та у 1995-1997 роках. Також він працював тренером провансальців у 1999-2001 роках. 
  • До ПСЖ Гальтьє очолював Сент-Етьєн, Лілль та Ніццу. З Сент-Етьєном він виграв Кубок французької ліги. З догами та парижанами коучу вдалося виграти чемпіонат Франції.
  • Марсель також розглядає варіанти з екс-наставником Рівер Плейта Марсело Гальярдо та Андоні Іраолою, який тренував Райо Вальєкано.
  • Руслан Малиновський у сезоні 2022/2023 зіграв за Марсель 23 матчі, в яких він відзначився двома голами та одним результативним пасом.
  • Марсель фінішував на третьому місці в Лізі 1 і тепер зіграє в кваліфікації Ліги чемпіонів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт