Новини

Питання закрито: Челсі ухвалив рішення віддати Мудрика в інший клуб – всі подробиці

Переглядів 80750
Владислав Лютостанський
29 голосів
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Зірковий вінгер національної збірної України Михайло Мудрик ймовірно покине лондонський Челсі. У клубі ухвалили рішення віддати гравця в оренду до іншого клубу.

Український вінгер Михайло Мудрик досі не може проявити себе в складі лондонського Челсі, що підштовхує керівництво клубу шукати вихід з цієї кризової ситуації.

Челсі вже працює над пошуком нової команди для українського вінгера, де він матиме набагато більше ігрового часу та можливостей проявити себе.

Повідомляється, що Мудрик має всі шанси провести весінню частину сезону 2023/24 вже в футболці нового клубу. 

«Челсі працює над пошуком короткострокового рішення, яке буде вигідним як для гравця, так і для клубу, уже розглядаючи можливу оренду в іншу команду, де Мудрик зможе мати більше ігрових хвилин і розвивати свій талант протягом другого кола сезону, не виключаючи продажу, якщо їм дадуть велику суму».

На сьогодні існує декілька клубів, які прагнуть скористатися послугами Мудрика.

«Оскільки Мудрик знаходиться в пошуках оренди, є кілька команд, які цікавляться молодим футболістом, і всі вони прагнуть скористатися послугами українського вінгера, який має лише дві гольові передачі у 21 грі за Челсі», – повідомляє іспанське видання Fichajes.net.

Раніше повідомлялося, що Мудрик має варіанти продовження кар'єри в Бундеслізі. Також була інформація про інтерес до Михайла з боку іспанської Севільї.

  • Українець перейшов до Челсі у січні цього року із Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси). Цей трансфер став найдорожчим в історії українського футболу.
  • Цього сезону Мудрик провів 130 хвилин у чотирьох матчах за Челсі. Результативними діями не відзначався.
  • Контракт 22-річного вінгера з Челсі розрахований до 2031 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт