Новини

«По ньому питання відкрите»: Ротань прокоментував травми лідерів збірної України

Переглядів 996
Артем Жилінський
1 голос
Руслан Ротань. Фото: УАФ
Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань висловився щодо травм лідерів національної команди Андрія Ярмоленка та Іллі Забарного.

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Руслан Ротань в інтерв'ю «ВЗБІРНА» прокоментував проблеми з травмами перед матчем відбору Євро-2024 з Англією (26 березня, Лондон).

«За травми Ярмоленка та Забарного. Ми знаємо, на який час вибув Андрій. Але є ще час. Сподіваюся, що наш капітан зможе підійти до матчу з Англією у формі. Спочатку прогнозували, що Ілля пропустить два тижні, але відновлення забере більше часу. По ньому питання відкрите», - повідомив Руслан Ротань.

До речі, за даними офіційного сайту Борнмута, Ілля Забарний вже повернувся до тренувань із партнерами.

Нагадаємо, що Ротань також продовжує очолювати молодіжну збірну України та ФК Олександрія. Молодіжна збірна вийшла на Євро-2023, де зіграє з Хорватією, Румунією та Іспанією. Матчі відбудуться з 21 по 27 червня 2023 року.

Збірна України стартує у кваліфікації Євро-2024 виїзним матчем проти збірної Англії, що відбудеться 26 березня на стадіоні «Уемблі» у Лондоні.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт