Новини

«По стилю гри підходять Манчестер Сіті»: Шевчук оцінив шанси Циганкова та Довбика на перехід до гранду АПЛ

Переглядів 26403
Артем Жилінський
1 голос
Віктор Циганков та Артем Довбик. Колаж «Український футбол»
Віцепрезидент рівненського Вереса В’ячеслав Шевчук поділився своїми думками щодо виступів українців Віктора Циганкова та Артема Довбика в іспанській Жироні.

В’ячеслав Шевчук вважає, що за стилем гри Довбик та Циганков могли б спокійно грати під керівництвом Гвардіоли в Манчестер Сіті. Фахівець пояснив свою думку.

«У майбутньому все можливо. Як на мене, Циганков і Довбик по стилю гри підходять Манчестер Сіті. Довбик взагалі схожий на Холанда. Окрім них, важко назвати нападників з таким профайлом, які мають високий зріст, швидкість, хороший удар, роботу в пресингу».

Функціонер думає, що Довбик чудово вписався б у два мадридські гранди — Реал та Атлетіко. Шевчук розповів, чому форварду важливо провести цей сезон в Жироні.

«Спочатку Артему потрібно відіграти сезон на високому рівні в Жироні, а вже потім іти на підвищення. Йому б підійшли мадридські команди – Атлетіко або Реал. У «королівського клубу» після відходу Бензема немає наконечника атак. Довбик – це реально крутий варіант для Реала», — сказав Шевчук для «sport-express.ua».

  • Наразі Жирона в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії ділить першу позицію з мадридським Реалом (в обох команд по 25 очок в активі).
  • В нинішньому сезоні 26-річний форвард зіграв уже десять матчів у Ла Лізі, в яких він забив п'ять м’ячів і віддав дві результативні передачі.
  • Циганков в поточному сезоні провів за Жирону вісім поєдинків: один гол, одна результативна передача.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт