Новини

«Почеттіно являє собою чисту дошку для Мудрика»: в Англії проанонсували майбутнє найдорожчого українця у Челсі

Переглядів 10029
Ілля Деулін
1 голос
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Колаж: Український футбол
Минулий сезон вінгера Михайла Мудрика в Челсі не можна назвати вдалим, але англійська преса з огляду на передсезонну підготовку українця дивиться з оптимізмом у прийдешню кампанію півзахисника.

З моменту переходу до лондонського Челсі гра українського вінгера синіх Михайла Мудрика не вражає. Втім, з приходом нового головного тренера Маурісіо Почеттіно українець може отримати другий шанс:

«Почеттіно являє собою для Мудрика чисту дошку. Українець, підписаний за великі гроші в січні, залишив по своїх виступах минулого сезону неприємне враження. Але низка багатообіцяючих виступів у передсезонці дозволяє припустити, що у новому сезоні вінгер може розкрити свій потенціал».

Звісно ж, серед об’єктивних причин не дуже вдалих виступів називається і пристойна навіть за рамками АПЛ ціна, за яку «аристократи» підписали вінгера:

«Хоча Челсі був не єдиною командою, який поклав око на Мудрика взимку, тільки вони змогли викласти Шахтарю 88 мільйонів фунтів. Високий цінник піддавав 22-річного вінгера неабиякому тиску, коли наставав час виходити на поле».

На фоні матчів без забитих м’ячів згадали також і заяви спортивного директора Шахтаря Даріо Срни:

«17-матчева безгольова серія – це не те, на що сподівалися вболівальники, особливо на фоні заяв Срни, який називав Мудрика найкращим на своїй позиції після Мбаппе, Вінісіуса Джуніора та Неймара».

Наостанок журналісти видання Express зазначають, що робота з новим наставником Челсі вже може мати вплив на вінгера:

«Підведення риски під бурхливим сезоном і співпраця з тренером рангу Почеттіно може піти Мудрику тільки на користь. Екснаставник Тоттенгема відомий своїм керуванням гравцями і, можливо, вже вплинув на зірку Челсі».

  • Взимку 2023 року Мудрик перейшов до Челсі з Шахтаря за 100 млн євро (враховуючи бонуси).
  • 23 липня у товариському поєдинку з Брайтоном Мудрику вдалося відзначитися першим голом у формі Челсі.
  • У офіційних поєдинках за синіх Михайло поки що не забивав, проте віддав дві гольові передачі у 17 матчах.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт