Новини

«Подвійна мотивація»: Ярмоленко – про цілі Динамо в УПЛ та атмосферу у команді Луческу

Переглядів 3469
Віктор Глухенький
1 голос
Андрій Ярмоленко. Фото: ФК Динамо
Ключовий гравець київського київського Динамо, форвард Андрій Ярмоленко, відверто розповів про враження після проваленого єврокубкового сезону і поділився очікуваннями від сезону в УПЛ.

Андрій Ярмоленко запевний, що після смуги невдач, а вона налічує три поразки поспіль (дві від Бешикташа в Лізі конференцій, і фіаско у грі проти Чорнморця в УПЛ), у гравців київського Динамо нині є шалена мотивація виправитяся.

«Подвійна мотивація була у нас і перед початком чемпіонату, бо минулий сезон ми закінчили на четвертому місці, де просто не може перебувати така команда, як Динамо.

В нинішньому чемпіонаті іншого результату, окрім першого місця, для нас просто не існує».

Також вожак біло-синіх розповів і про атмосферу всередині колективу Мірчі Луческу, яку багато експертів, що перебувають ззовні, називають, м'яко кажучи, гнітючою. 

«Після повернення зі збірних ми вже провели теоретичне заняття, розібрали нашу гру проти Бешикташа.

На жаль, зараз багато наших гравців травмовані, це недобре, але треба виходити із цієї ситуації. Працюємо, підіймаємо настрій одне одному та з позитивним налаштуванням готуємося до Ворскли», – розказав Ярмоленко в інтерв’ю клубній пресслужбі Динамо.

  • В поточному сезоні Динамо вилетіло з єврокубків на стадії плей-оф кваліфікації Ліги конференцій, програвши двохматчеву дуель Бешикташу (2:3, 0:1). 
  • Динамо у цьому сезоні УПЛ зіграло три матчі. На даний момент столична команда має в своєму активі шість очок і посідає десяте місце в чемпіонаті України.
  • У вересні в українській Прем'єр-лізі підопічні Мірчі Луческу зіграють з полтавською Ворсклою (18.09), черкаським ЛНЗ (23.09) та Олександрією (30.09).
  • В 1/8 фіналу Кубку України динамівці зустрінуться в столичному дербі з Оболонню.
  • В нинішньому сезоні на рахунку Ярмоленка п’ять матчів за Динамо в усіх турнірах: три голи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт