Новини

«Полісся реалізує стратегію Буткевича»: Денисов відреагував на останню новину новачка УПЛ

Переглядів 1678
Данило Моісеєнков
2 голоси
Олександр Денисов. Фото: YouTube-канал Fantastic Football
Директор з медіа, маркетингу та спонсорства Полісся Олександр Денисов прокоментував майбутні трансляції домашніх поєдинків команди U-19 та організацію фан-зон на матчі основної команди клубу.

Новачок української Прем'єр-ліги Полісся буде транслювати матчі своєї молодіжної команди U-19 на платформі YouTube, а також влаштовуватиме спеціальні фан-зони на іграх основної команди.

Директор клубу з питань медіа, маркетингу та спонсорства Олександр Денисов прокоментував це рішення Полісся, зазначивши, що житомиряни йдуть курсом, який намітив їній президент Геннадій Буткевич.

«Полісся діє в курсі наміченому президентом. Геннадій Буткевич хоче, щоб житомирські вболівальники були якомога ближче до улюбленої команди. В нинішніх умовах, коли допуск вболівальників на трибуни є неможливим, клуб працює над тим, щоб матчі можна було переглядати і таким чином підтримувати футболістів.

Це робиться для того, щоб усі, не потрапивши на трибуни, все ж могли подивитись на гру покоління, яке підростає. Всі домашні матчі в цьому сезоні можна буде подивитись на клубному каналі YouTube».

Функціонер також анонсував й інші заходи з підтримки основної команди, окрім фан-зон.

«Клуб реалізує стратегію президента – команда має бути близькою для вболівальників, адже саме для і заради вболівальників футболісти виходять на поле.

Також ми плануємо і інші події та заходи із залученням команди, аби вболівальники мали тісний зв’язок. Буде багато цікавого», – приводить слова Денисова клубна пресслужба.

  • Після двох турів УПЛ Полісся посідає дев'яту сходинку у турнірній таблиці, маючи в своєму активі три бали.
  • Наступний матч житомирська команда проведе 12 серпня проти Руху. Початок о 17:00.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт