Новини

Поперечина та суха поразка у Суперкубку: колишній півзахисник Динамо дебютував на Кіпрі

Переглядів 401
Олександр Калінін
1 голос
Роман Безус, фото: Balla
Український хавбек кіпрської Омонії Роман Безус у п'ятницю дебютував із поразки у матчі за Суперкубок Кіпру проти Аполлона (0:2), при цьому він мав нагоду забити шикарний гол.

Омонія пропустила вже на 12-й хвилині, Багалі Дабо дальнім ударом з-за меж штрафного майданчика відправив м'яч у лівий нижній кут воріт. Безус з'явився на полі на 59 хвилині зустрічі. Буквально за чотири хвилини українець міг зрівняти рахунок у поєдинку, але його удар у падінні через себе прийняв каркас воріт.

Через десять хвилин Аполлону вдалося подвоїти свою перевагу завдяки голу Ва та закрити питання про власника Суперкубку Кіпру 2022 року.

Не вдалось завантажити відео.

Безус перейшов до Омоні] тиждень тому як вільний агент з Гента. Українець підписав із кіпріотським клубом дворічний контракт із можливістю продовження ще на рік. Варто зазначити, що у плей-офф відбору Ліги Європи Омонія зіграє з колишнім клубом Безуса – Гентом. Матчі відбудуться 18 та 25 серпня.

Безус виступав у складі Динамо з січня 2013 по січень 2015 року За цей період він провів у складі киян 47 матчів, у яких забив п'ять голів і віддав три асисти.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт