Новини

«Потрібно активізуватися»: Почеттіно звернувся до Мудрика, якого коуч Челсі в новому сезоні не ставив у основу

Переглядів 2602
Дмитро Котков
3 голоси
Маурісіо Почеттіно. Фото: Google
Аргентинський наставник Челсі Маурісіо Почеттіно розповів, що Михайлу Мудрику та іншим новачкам команди потрібно зробити, аби адаптуватися в лондонській команді.

Челсі й надалі робитиме ставку на молодих футболістів, в тому числі на вінгера Михайла Мудрика, але за словами головного тренера «синіх» Маріусіо Почеттіно, українцю та ще кільком гравцям треба докласти зусиль для прогресу.

Наставник Челсі розповів про стратегію побудови складу в майбутньому. За словами наставника «синіх», лондонський клуб в подальшому відштовхуватиметься від перспективної молоді:

«Клуб змінює ідею, яка була тут у минулому. Йдеться про молодих гравців, які розвивають свій талант і будуть першими в будь-якому списку в майбутньому. Це захоплює. Це проект. Потрібно вдосконалюватися, грати та здобувати титули».

За словами Почеттіно, деяким гравцям треба доклати зусиль:

«У нас є кілька молодих гравців, яким потрібно активізуватися. Зокрема, це Михайло Мудрик, Ноні Мадуеке, Мейсон Берстоу. Ми не можемо зупинити прогрес наших молодих футболістів, але водночас нам потрібно конкурувати», - сказав Почеттіно в інтерв'ю The Athletic.

  • В активі Мудрика у нинішньому сезоні два матчі, в яких він не відзначався результативними діями;
  • «Сині» набрали один бал у стартових двох поєдинках.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт