Новини

«Поттер не чекає від Мудрика великих результатів одразу»: британське видання – про майбутнє українця в Челсі

Переглядів 310
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Вінгер національної команди України та лондонського Челсі Михайло Мудрик не може поки демонструвати свою найкращу гру, бо потребує часу на адаптацію. Наставник синіх Грем Поттер це розуміє.

Від Михайла Мудрика багато хто в Челсі очікував яскравої гри з перших матчів, але головний тренер команди Поттер розуміє, що українцю потрібен час. Про це пише англійський ЗМІ. 

«Головний тренер Челсі Грем Поттер не має ілюзій про Мудрика. Він знає, що українцю знадобиться багато часу, щоб освоїтися. Він не чекає від Мудрика великих результатів одразу, і це відбивається в тому, як мало він грав з моменту підписання контракту».

Після матчу з Лестером (3:1) Поттер заявив, що Мудрик буде ставати все кращим і кращим, адже він молодий гравець, у якого не так багато досвіду.

«На даному етапі вінгер Челсі повільно адаптується незалежно від витрачених на нього грошей. Несправедливо судити про нього тільки за тими кількома місяцями, які він зіграє до моменту закінчення сезону. Повернемося до оцінки Мудрика наприкінці 2023 року», - пише Football London.

22-річний Мудрик провів за Челсі сім поєдинків і зробив одну результативну передачу. Контракт українського хавбека з лондонським клубом дійсний до 2031 року.

Челсі посідає 10-те місце в турнірній таблиці АПЛ, набравши 38 очок у 27-ми матчах. Найближчий поєдинок команда Поттера проведе на своєму полі з Астон Віллою першого квітня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт