Новини

Поттер отримає велику компенсацію за звільнення: стало відомо, скільки мільйонів Челсі витратив на тренерів

Переглядів 1139
Артем Жилінський
1 голос
Грем Поттер. Фото: ФК Челсі
Лондонський Челсі дорого заплатить за звільнення Грема Поттера з посади головного тренера команди. В Англії повідомили, на яку вихідну допомогу може розраховувати англієць.

Грем Поттер замінив Томаса Тухеля на початку вересня минулого року, проте він не протримався й семи місяців на «Стемфорд Брідж».

Челсі втратив цілий стан, найнявши Поттера на посаду головного тренера команди. Перехід англійця та його помічників із Брайтона коштував 22 мільйони фунтів стерлінгів. 47-річний фахівець заробив близько сім мільйонів фунтів стерлінгів за час свого перебування на «Стемфорд Брідж».

Тепер Поттер отримає компенсацію, яку Daily Mail оцінює в 13 мільйонів фунтів стерлінгів.

Цього сезону Челсі також мав виплатити компенсацію Тухелю. Як повідомляє джерело, німецький тренер отримав десять мільйонів фунтів стерлінгів. Це означає, що Челсі витратив за сім місяців на призначення та звільнення тренерів 52 мільйони фунтів стерлінгів.

Надзвичайні витрати на менеджерів роблять ще більш необхідним для Челсі масовий продаж гравців. Це відповідатиме правилам витрат АПЛ.

Минулого тижня клуб повідомив, що у сезоні 2021/22 вони втратили 121 мільйон фунтів стерлінгів. До цієї суми не входять 550 мільйонів фунтів стерлінгів, витрачені на нових гравців після приходу Тодда Боелі, пише Daily Mail.

Сам Поттер уже згадувався як кандидат на роботу до Лестера. Однак англієць не хоче починати цей виклик протягом сезону.

У складі Челсі виступає півзахисник Михайло Мудрик. 22-річний українець провів за лондонську команду вісім матчів, у яких зробив одну результативну передачу.

  • На даний момент Челсі посідає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 38 очок.
  • У найближчому поєдинку чемпіонату Англії команда українця зіграє на своєму стадіоні із Ліверпулем.
  • Зустріч відбудеться 4 квітня та розпочнеться о 22:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт