Новини

Поттер все ближче до звільнення: Мудрик отримає зіркового тренера – топ-інсайдер розкрив подробиці

Переглядів 2255
Павло Клименко
1 голос
Михайло Мудрик та Грем Поттер. Фото: ФК Челсі
Після чергової поразки Челсі головний тренер аристократів Грем Поттер не може спати спокійно. Команда українського вінгера Михайла Мудрика програла Астон Віллі (0:2) у домашньому матчі 29-го туру АПЛ.

Відомий інсайдер Фабриціо Романо повідомив, що тиск довкола англійського тренера зростає. Це може призвести до звільнення Грема Поттера.

Вихід у чвертьфінал Ліги чемпіонів мав врятувати позицію Поттера. Англійцю також вдалося покращити свою гру в англійській Прем'єр-лізі, завдяки чому він зміцнив свої позиції і поклав край чуткам про звільнення.

Однак це було лише тимчасово, тому що наступні тижні Челсі погано себе показав. 18 березня лондонці зіграли внічию з Евертоном (2:2), а 1 квітня поступилися Астон Віллі.

Таким чином знову відновилися розмови про можливе звільнення Поттера. Фабриціо Романо повідомив, що атмосфера на «Стемфорд Брідж» стає все більш нервовою, що може призвести до розставання з Поттером.

Найближчими днями сині зіграють в АПЛ із Ліверпулем, Вулверхемптоном, а з Реалом у Лізі чемпіонів. Якщо вони зазнають невдачі, Поттер, мабуть, не врятує свою роботу.

Романо додав, що основним кандидатом на заміну англійцю є Юліан Нагельсманн. Німець попрощався з мюнхенською Баварією, але його рейтинги на тренерському ринку, як і раніше, дуже високі. Інформацію про 35-річного підтвердив журналіст Флоріан Плеттенберг.

Юліан Нагельсманн. Фото: ФК Баварія

Нагадаємо, що Нагельсманн також згадувався як наступник Антоніо Конте в Тоттенхемі. Однак екс-наставник Баварії не вступав у переговори зі «шпорами».

У складі Челсі виступає півзахисник Михайло Мудрик. 22-річний українець перейшов до Челсі з донецького Шахтаря у зимове трансферне вікно та провів за лондонську команду вісім матчів, у яких зробив одну результативну передачу.

На даний момент Челсі посідає 11-е місце у турнірній таблиці АПЛ, маючи у своєму активі 38 очок.

У найближчому поєдинку чемпіонату Англії команда українця зіграє на своєму стадіоні з Ліверпулем. Матч відбудеться 4 квітня і розпочнеться о 22:00 за київським часом.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт