Новини

«Практично всі спроби дриблінгу - провал»: журналіст виніс вирок Мудрику за гру в матчі АПЛ

Переглядів 6487
Євген Чепур
1 голос
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Відомий спортивний журналіст Михайло Співаковський проаналізував гру українського вінгера Челсі Михайла Мудрика у вчорашньому матчі 33-го туру АПЛ проти Брентфорда (0:2).

Михайло Мудрик вийшов на заміну замість Конора Галлахера в перерві зустрічі 33-го туру АПЛ проти Брентфорду(0:2).

Відомий український журналіст Михайло Співаковський проаналізував гру Мудрика у цьому матчі в телеграм-каналі «ТаТоТаке».

«Міша схожий на боллбоя, який вискочив на поле і тримається ближче до бровки, щоб, якщо що, повернутися до своїх прямих обов'язків. По суті, Мудрик виконує роль латераля, який відсунутий у ширину, щоб не заважати тим, хто вміє заходити між лініями».

Співаковський вважає, що український вінгер виявляється відрізаним від активних дій під час гри Челсі.

«Ба більше, коли потрібно насичувати зони завершення, Мудрик стереже відскоки за лінією штрафного. Беручи до уваги безкорисливість Михайла під час оборонної фази, зроблено все, щоб Мудрик був відрізаний від будь-якої діяльності на футбольному полі».

Співаковський залишився незадоволений діями Мудрика і натякнув, що українець може піти в оренду.

«Практично всі спроби дриблінгу - провал. Одна з втрат закінчилася другим м'ячем суперника. Ще за кілька хвилин українець послизнувся і мало не привіз ще одну небезпечну контратаку.

Цінник, який мав стати тотемом на перші півроку адаптації, вже майже стерся. Наступний після Лемпарда тренер Челсі може не залізти на Transfermarkt, перш ніж подавати списки на орендні відрядження», - сказав Співаковський.

22-річний Мудрик перейшов у Челсі з донецького Шахтаря в зимове трансферне вікно за 100 мільйонів євро з урахуванням бонусів, зіграв за "аристократів" 13 матчів і зробив дві результативні передачі.

Контракт українського вінгера з англійським клубом дійсний до 2031 року.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт