Новини

Реал близький до підписання досвідченого воротаря: іспанські ЗМІ вважають, що Лунін змінить клуб

Переглядів 2381
Дмитро Котков
2 голоси
Давід Сорія. Фото: Google
В українського воротаря Реала Андрія Луніна може з'явитися конкурент. Мадридський клуб близький до того, аби підписати Давіда Сорію з Гетафе.

Мадридський Реал всерйоз націлився на 30-річного воротаря Гетафе Давіда Сорію. Клубам залишилося узгодити тільки декілька деталей. Про це повідомляє авторитетне видання Marca.

Прихід нового воротаря вплине на становище українського голкіпера Андрія Луніна в мадридській команді. Напевно, українцю, щоб отримувати постійну ігрову практику, доведеться шукати собі новий клуб. 

Тренерський штаб Реала розумів, що Лунін може залишити «вершкових» влітку, попри те, що його угода з «королівським клубом» діє до 2024 року. Через це було прискорено перемовини з Давідом Сорією.

  • 24-річний Андрій Лунін є гравцем Реала з 2018 року. 
  • В сезоні 2022/2023 українець зіграв за «галактікос» 12 поєдинків, у яких він пропустив 13 м’ячів та чотири рази залишив свої ворота у недоторканості.
  • Реал у сезоні 2022/2023 дійшов до півфіналу Ліги чемпіонів, посів друге місце в Ла Лізі, а також виграв Кубок Іспанії і Клубний чемпіонат світу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт