Новини

«Ребров може звернути на нього увагу»: коментатор назвав ексхавбека Динамо, який має шанс повернутися у збірну

Переглядів 2984
Ілля Деулін
1 голос
Сергій Ребров та Ігор Харатін. Колаж: УФ
Відомий коментатор Ігор Бойко зазначив, що хавбек Легії Ігор Харатін може звернути на себе увагу головного тренера збірної Сергія Реброва, але у разі, якщо він матиме постійну ігрову практику в новому клубі.

Колишній півзахисник збірної України, а нині гравець варшавської Легії Ігор Харатін нині лишається поза заявкою «легіоністів». Попри це, можливе повернення хавбека до команди Сергія Реброва, але за однієї умови.

Коментатор Ігор Бойко зазначив, що зміна клуба для Харатіна, про яку хавбек вже заявив у інтерв’ю «Українському футболу», стане цілком логічною:

«Він не потрапив у заявку Легії на сезон і розповів, що шукатиме новий клуб. Це очевидно. Але до цього йшло, хоча Харатін сказав, що це стало для нього несподіванкою. Однак він у двох сезонах у Польщі грав дуже мало. Тобто був глибоким резервістом, тому виявився не потрібен команді».

Експерт у подкасті Противний голос розповів про умову, за якої хавбек може повернутися до збірної: 

«Навряд український клуб стане новим для Харатіна, чомусь так здається. Але якщо він знайде клуб, де гратиме постійно, то Ребров може звернути на нього увагу. У той момент, коли Харатін грав за збірну України, були проблеми з центральними півзахисниками. Зараз цих проблем набагато менше».

  • 28-річний Харатін є вихованцем Динамо. Ігор провів лише один матч за основну команду киян, головним тренером яких на той момент був Ребров.
  • Хавбек має досвід виступів у складі національної збірної України, за яку він зіграв чотири поєдинки 2020 року.
  • У 2019-2021 роках футболіст грав за угорський Ференцварош.
  • Під керівництвом Реброва, який тоді очолював команду з Будапешта, Харатін провів 99 матчів, забив десять голів і оформив дев'ять асистів.
  • У вересні 2021 року хавбек перейшов до Легії і провів за «легіоністів» 25 поєдинків, у яких забив один м'яч. 
  • Контракт українця з польським клубом дійсний до червня 2024 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт