Новини

Ребров та збірна України: в ОАЕ оприлюднили деталі пропозиції наставнику від УАФ

Переглядів 1464
Артем Жилінський
2 голоси
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айну Сергій Ребров отримав пропозицію від УАФ очолити національну збірну України на неймовірно довгий період. Про це повідомляють джерела в ОАЕ.

Сергій Ребров, схоже, надовго очолить національну збірну України після завершення чинного контракту з Аль-Айном. Принаймні так говорять інсайдери з Об'єднаних Арабських Еміратів.

Еміратський коментатор Амер Абдулла в ефірі спортивних каналів Абу-Дабі розповів про термін угоди, яку УАФ пропонує колишньому тренеру Ференцвароша та Динамо.

«Сергій Ребров отримав пропозицію від УАФ тренувати збірну України з контрактом на 10 років», - наводить слова коментатора журналіст Мохаммед Хамад у своєму Twitter.

Раніше повідомлялося про те, що нібито тренеру можуть запропонувати контракт тривалістю на сім років (до завершення ЧС-2030).

Зазначимо, що угода Реброва з Аль-Айном закінчується 30 червня 2023 року. Він є основним кандидатом на посаду головного тренера збірної України, однак у процес можуть втрутитись політичні чинники.

У контексті наставника для синьо-жовтих у пресі фігурує також ім'я хорватського тренера Славена Біліча.

Якщо Ребров справді отримає контракт на 10 років, то покине він збірну 2033 року після закінчення Євро-2032. Поки що підтвердженими претендентами на організацію та проведення турніру є Італія та Туреччина.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт