Новини

Рекордний трансфер літа в УПЛ: Динамо готово витратити великі гроші на бразильського таланта

Переглядів 2650
Данило Моісеєнков
2 голоси
Бітелло. Фото: Греміо
Київське Динамо може здійснити найдорожчий трансфер цього літа в українському футболі. Мова йде про півзахисника бразильського Греміо Бітелло.

Влітку 2023 року Динамо ще не витратило жодних грошей на трансфери нових футболістів, проте це може змінитися.

23-річний півзахисник Греміо Бітелло може поповнити склад команди Мірчі Луческу за дуже солідну для українського футболу суму.

У керівництві бразильського клубу мають намір отримати з продажу хавбека 10 мільйонів євро і київське Динамо, схоже, готове викласти цю суму. Про це повідомило видання BolaVIP.

У разі здійснення трансферу за цю суму, він стане найдорожчим цього літа в УПЛ. Наразі Невертон із Шахтаря, за якого донеччани віддали 3.6 мільйони євро є найбільшим підписанням літа.

Зазначається, що українська команда вже зробила запит до Греміо, який одразу був відхилений.

За інформацією джерела, в Бразилії є розуміння, що втримати гравця у себе все одно не вдастся. Справа рухається до того, що угода буде укладена, але хавбек може приїхати лише у 2024 році.

  • У цьому сезоні Бітелло зіграв в усіх турнірах 39 матчів, в яких забив вісім голів та віддав чотири результативні передачі.
  • Його контракт розрахований до 2025 року, а портал Transfermarkt оцінює вартість півзахисника у сім мільйонів євро.
  • У четвер, 17 серпня, Динамо зіграє матч-відповідь з грецьким Арісом у третьому раунді кваліфікації до Ліги конференцій. Перший поєдинок кияни програли із рахунком 0:1.
  • В УПЛ підопічні Луческу мають дві перемоги у двох турах.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт