Новини

«Репутація клубу буде дуже недоброю»: відомий тренер пояснив, чому Челсі не продасть Мудрика найближчим часом

Переглядів 4821
Віктор Глухенький
2 голоси
Олег Федорчук. Фото Google
Колишній наставник Миколаєва, Полтави та сімферопольської Таврії Олег Федорчук впевнений, що Михайлу Мудрику не слід сидіти на валізах. Він ще точно пограє в Лондоні.

Відомий український тренер Олег Федорчук запевняє, що в найближчий час майбутньому одного з лідерів молодіжної збірної України Михайла Мудрика нічого не загрожує. Тобто, попри чималу кількість критики, випроваджувати українця з розташування Челсі навряд будуть. 

«З Лондона важко виїхати. Тому я думаю, якби повернутися до початку цієї трансферної угоди, то я мав передчуття, що, швидше за все, на Мішу чекає шлях Салаха, якого теж Челсі купив за великі гроші, а потім збагрив у кілька оренд. Момо повернувся на олімп, але вже в іншому клубі. Ми знаємо в Ліверпулі він зараз один із найкращих гравців у світі.

Багато футболістів пройшли орендою. Особливо з нашого регіону Східної Європи: футболісти йдуть спочатку в один клуб, потім в оренду, потім повертаються. Це нормально», – сказав Федорчук. 

Навів Федорчук й інші, більш вагомі на його думку аргументи.

«Єдине, що напружує у цій ситуації – це сума трансферу. Якби вона була, як у випадку з Циганковим (мізерна, ну, реальна) – хай не п'ять, то хоча б 15-20 мільйонів, ми зараз такі питання одне до одного не ставили б. За таку суму і Челсі, і Мудрік були б задоволені таким дебютом. 

А так – заплатили непомірно високу суму та зарплату немаленьку, тому все це накладає такий відтінок незадоволеності. Репутація клубу буде дуже недоброю», – сказав Федорчук в інтерв’ю FanDay.net. 

  • Михайло Мудрик перейшов до лондонського Челсі у січні цього року з донецького Шахтаря за 100 мільйонів євро;
  • У АПЛ він зіграв 15 матчів: дві результативні передачі;
  • Контракт українця з Челсі розрахований до 2031 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт