Новини

«Результат міг бути кращим, якби одна людина не втрутилася б»: заява тренера Металіста 1925 після гри з Рухом

Переглядів 1589
Данило Моісеєнков
2 голоси
Олег Голодюк. Фото: ФК Металіст 1925
Головний тренер харківського Металіста 1925 Олег Голодюк прокоментував нічию із рахунком 1:1 в матчі шостого туру української Прем'єр-ліги проти львівського Руху.

У неділю, третього вересня, Металіст 1925 на виїзді зіграв внічию проти Руху в матчі шостого туру УПЛ. Поєдинок закінчився із рахунком 1:1.

Головний тренер харківського команди Олег Голодюк прокоментував такий результат висловивши своє незадоволення суддівством.

«У першу чергу ми задоволені тим, як хлопці поводили себе на полі, самовіддачею, як вони билися сьогодні. Результат міг бути кращим, якби одна людина не втрутилася б».

Також спеціаліст висловився щодо ситуацій в клубі. Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про нового спонсора харківсього клубу.

«На тижні нашим завданням було просто відповідати за тренувальний процес, щоб хлопці не думали про інші речі. Звичайно, не збрешу, якщо скажу, що воно десь заважало.

Однак дякую хлопцям за розуміння. Усе для нашого клубу закінчилося добре, і ми зараз повністю будемо сконцентровані на футболі знову», – приводить слова спеціаліста телеграм-канал «УПЛ ТБ».

  • Після цього матчу Металіст 1925 йде дев'ятим у турнірній таблиці чемпіонату України, на їх рахунку сім очок.
  • У наступному турі харків'яни зіграють проти Зорі вдома 15 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт