Новини

Росія намагається вмовити п’ятьох суперників на товариські матчі: ода збірна вже відмовила

Переглядів 2185
Віктор Глухенький
2 голоси
Вболівальник збірної росії. Фото: Google
Найтитулованіша африканська збірна відповіла категоричною відмовою на пропозицію РФС провести товариську гру проти команди росії. Однак на болотах все ще сподіваються заманити до себе інші збірні з Африки.

Збірна Єгипту з футболу відмовилася від товариського поєдинку проти росіян, котрий піддані Путіна хотіли провести у вересні цього року. Команда, яка рекордно сім разів вигравала Кубок африканських націй, назвала неможливим спаринг з представниками країни-агресора.

Про це з посиланням на прес-службу Єгипетської футбольної асоціації (EFA) повідомляє портал Sport24. 

«Збірна Єгипту зіграє товариський матч із командою Тунісу у вересні під час «вікна» Міжнародної федерації футболу (ФІФА). Гра з Росією неможлива.

Чи можливо організувати зустріч надалі? Поки ми не опублікували графік ігор в наступних «вікнах» ФІФА», - йдеться у відповіді інформаційного агенства EFA.

Однак представники РФС отримавши відкоша, все ще прагнуть заманити до своєї трясовини збірні Сенегалу, Нігерії, Малі чи Конго. Переговори щодо організації товариських ігор мають ніби відбудуться на саміті «Росія – Африка», який розпочнеться у Санкт-Петербурзі 27 липня. Про це інформують російські ЗМІ.

  • Восени збірна Росії, як очікується, зустрінеться з Катаром. Поєдинок попередньо заплановано на 12 вересня.
  • Через початок повномасштабної війни в Україні російський футбол опинився у тотальній міжнародній ізоляції
  • Відповідно до санкцій від ФІФА та УЄФА, російські клуби та національні команди не можуть брати участі у міжнародних змаганнях до закінчення війни.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт