Новини

Розгром Металіста у Першій лізі: відверта реакція головного тренера клубу Ярославського на фіаско з Хустом

Переглядів 2489
Данило Моісеєнков
1 голос
Андрій Аніщенко. Фото: Металіст
Металіст допустив чергову поразку в матчі Першої ліги – на цей раз проти Хусту (0:3). Головний тренер харків'ян Андрій Аніщенко прокоментував такий результат.

У суботу, 23 вересня, Металіст розгромно програв Хусту в матчі дев'ятого туру Першої ліги України із рахунком 0:3.

Головний тренер харківської команди Андрій Аніщенко поділився думками щодо такого результату.

«Важко такі поразки сприймати, це дуже неприємно. Але слід визнати, що ми не дуже награли на перемогу, у більшості моментів і ситуацій гравці робили не ті дії, які ми від них очікуємо.

Є якась скованість у більшості ігрових моментів. Це не дозволяло гравцям приймати вірні рішення, щоби змінити ситуацію на нашу користь».

Окрім цього, спеціаліст підтвердив те, що в першому таймі Металіст виконував план на гру, але команді не вистачило завершальних дій.

«Перший м'яч став несподіваним холодним душем, але у перерві ми попросили хлопців додати у швидкості, швидкості прийняття рішень, швидкості пересувань, швидкості роботи з м'ячем. Але, скажемо так, це не зовсім вийшло.

Чи виконували ми план на гру в першому таймі? Так. Те, чого не вистачило – завершальні дії? Напевно, так», – приводить слова Аніщенка пресслужба клубу.

  • Нагадаємо, шо поразка від Хусту стала для клубу, яким володіє Олександр Ярославський, вже третьою в останніх чотирьох матчах, а загалом, у Першій лізі харків'яни зазнали вже п'ятої поразки за сезон.
  • Наразі команда Аніщенка йде на 10-му місті в Групі А, маючи всього п'ять залікових балів.
  • В наступному матчі Металіст зустрінеться на виїзді з Епіцентром. Гра запланована на 30 вересня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт