Новини

Сайт «Український футбол» - інформаційний партнер ФК «Тростянець»

Переглядів 274
Віктор Глухенький
4 голоси
Фото: колаж «Український футбол»
Сайт «Український футбол» став інформаційним партнером футбольного клубу Тростянець, який виступає у Другій лізі України. Клуб та спортивний ресурс домовились про інформаційну підтримку та висвітлення діяльності один одного.

Разом за розвиток вітчизняного вітчизняного футболу. Сайт «Український футбол» та футбольний клуб Тростянець уклали угоду про співпрацю.

«Ми надаємо інформацію про український футбол, це є нашим пріоритетом, і тому ми хочемо підтримати клуб з Другої ліги, що розвивається попри складні умови. В безпосередній близькості з кордоном країни-агресора, після періоду окупації, клуб все ж знайшов сили продовжувати виступ у професійному футболі» — наголошує головний редактор Олександр Озірний.

Прокоментував угоду і представник Тростянця.

«Сподіваюсь, що ця співпраця буде плідною та взаємовигідною, як для нашого клубу, так і для сайту, та буде сприяти розвитку нашого футболу», — підкреслює директор ФК "Тростянець" Іван Шевченко

  • З 2015 року газета Український футбол запустила свій інтернет-ресурс.
  • Рік тому сайт пережив своєрідний рестарт, після чого став лише додавати в розвитку, надаючи ексклюзивну інформацію про всі ліги українського футболу.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт