Новини

Селезньов показав, куди треба йти президенту країни-терориста: фото напрямку для агресорів

Переглядів 447
Євген Чепур
1 голос
Євген Селезньов. Фото: Минай
37-річний український форвард Миная Євген Селезньов похвалився перед своїми шанувальниками фото у новому светрі, що виражає ставлення до російського диктатора.

Екс-нападник національної збірної України Селезньов опублікував фото у сторіс у своєму інстаграм-профілі, в якому він одягнений у светр із написом, який посилає путіна слідом за «російським військовим кораблем».

Нагадаємо, що поточний сезон Селезньов розпочав як форвард Миная, проте за всю першу половину сезону не зіграв жодного матчу за команду. Майбутнє футболіста поки що залишається під питанням, оскільки він навіть не тренується з Минаєм. Ймовірно, гравець має конфлікт із тренером команди Володимиром Шараном.

За останньою інформацією у ЗМІ, заслуженому нападникові вже буде складно знайти варіант для продовження кар'єри в УПЛ, проте теоретична можливість працевлаштуватися на найвищому рівні у Селезньова все ж таки залишається.

Примітно, що у кар'єрі нападника також є період виступів за російський футбольний клуб під час війни Росії проти України. 2016 року він півроку відіграв за Кубань, проте вже пізніше визнав, що це була помилка.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт