Новини

Шахтар може підсилити суперника Дніпра-1 по Лізі чемпіонів: два «гірника» відправляться у Грецію

Переглядів 628
Данило Моісеєнков
1 голос
Марлон. Фото: Google
Суперник Дніпра-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів – Панатінаїкос – хоче підписати захисника Шахтаря Марлона. Невен Джурасек також може продовжити кар'єру у Греції.

Бразильський захисник Марлон, права на якого належать Шахтарю, і Невен Джурасек, який залишив донецький клуб наприкінці червня, мають варіанти продовження кар'єри у чемпіонаті Греції.

Панатінаїкос, який зіграє з Дніпром-1 у другому кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів, планує посилити захист Марлоном.

Бразилець торік скористався правилом ФІФА, яке дозволяє легіонерам українських клубів призупиняти дію своїх контрактів, та у сезоні 2022-23 виступав за італійську Монцу.

Захисник не планує повертатися в Україну через повномасштабну війну в нашій країні і може перейти в афінський клуб на правах оренди, повідомив грецький сайт Sport24.

Раніше з'являлася інформація про те, що Марлон має пропозиції від бразильського Корінтіанса, а також із Саудівської Аравії.

Марлон грає проти Осімхена в матчі Наполі – Монца. Фото: Google

Невен Джурасек провів переговори з грецьким Арісом. Експівзахисник Шахтаря у вівторок, 4 липня може підписати угоду з новим клубом, інформує сайт Sportime.

Хорват залишив «гірників» у статусі вільного агента наприкінці червня. Донецький клуб ухвалив рішення достроково розірвати з гравцем контракт, який був дійсний до червня 2024 року.

Невен Джурасек. Фото: Google

  • Марлон перейшов у Шахтар у липні 2021 року із Сассуоло за 12 мільйонів євро та провів у складі донецької команди 22 матчі.
  • Контракт бразильського захисника з «гірниками» дійсний до червня 2026 року.
  • Джурасек перейшов у донецький клуб у липні минулого року із загребського Динамо за 800 тисяч євро.
  • Він зіграв за Шахтар 26 поєдинків, забив один м'яч і оформив три асисти.
  • У сезоні 2021/22 футболіст виступав на правах оренди за Дніпро-1.
  • Аріс посів п'яте місце в минулому сезоні чемпіонату Греції та зіграє в другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.

Стежити за всіма переходами чемпіонату України міжсезоння 2023 року можна в наших трансферних матеріалах:

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт