Новини

«Шахтар стоїть, Динамо ледве біжить, щось мутний матч!»: фанати українських грандів відреагували на нічию

Переглядів 1457
Євген Чепур
2 голоси
Шахтар проти Динамо. Фото: Google
Фанати київського Динамо і донецького Шахтаря відреагували на нічию своїх команд у рамках 22-го туру чемпіонату України і залишили коментарі в соціальних мережах.

Вчора, 22 квітня, у всеукраїнському дербі Динамо і Шахтар не зуміли виявити сильнішого і завершили поєдинок УПЛ внічию з рахунком 1:1.

Уболівальники обох команд в офіційних інстаграмах Динамо і Шахтаря залишили коментарі про сьогоднішній поєдинок.

Фанати Шахтаря розкритикували свою команду і головного тренера Ігора Йовічевіча за сьогоднішню гру.

Nazzarys: "Погана гра. Повертайте Мудрика"

V.l.a.d_0.4.3: "Все це схоже на чистий договірняк, бо найпаршивіше Класико за останні роки. Шахтар стоїть Динамо ледве біжить, щось мутний матч!"

Garli17: "Гри як не було, так і немає, що з аутсайдерами, що і з лідерами УПЛ. Забили 1 гол і розслабилися, гра ніяка, немає комбінацій, немає ударів від слова зовсім. 

Випускати Сікана замість Келсі ☠️ У дивака 2 рази м'яч відбивається від підлоги, він прийняти його не може Йовічевичу потрібно терміново міняти команду, інакше наступний рік - буде гірше поточного"

Romashadow_world: "За такий футбол повинні глядачам доплачувати, найгірше Класико, що я бачив"

Rozlutskyi: "Убогі, ця команда не заслуговує на чемпіонство, забили шару і сушили весь матч, за що і отримали, все заслужено, боляче дивитися на цей недофутбол, сподіваюся, це останній сезон Йовічевича в Шахтарі"

Nik.i.t_a: "Занадто пасивно і без емоцій, боялися вибігати в атаку весь матч, так далеко не заїдемо"

Mr.andreichik: "Гра жах, ніби Львів-Минай. Динамо мертве, але змогли дотиснути, а Шахтар не зрозуміло навіщо сиділи за рахунком грати, ідіотська гра абсолютно, заміни теж маячня 🤦🏻♂️"

Шанувальники Динамо в більшості залишилися задоволені результатом сьогоднішнього матчу.

Maks_kovtsun: "Цей Шахтар ми повинні були перемагати, але тут скаржитися не хочеться! Показали характер 🤍💙 Треба готуватися до наступного сезону"

Serg_voloshyn: "Беніто кращий гравець матчу💪 Всі молодці, 2 тайм взагалі красені) Вітання з Дніпра🤝🤝🤝🤝"

Liadovi4: "Команда приємно здивувала👏 Шахта капелюх граємо забила, так ще й пенальті їм не поставили... ну, результат як на мене справедливий"

Sany.a9842: "Динамо було краще, Шахта відскок, і судді як завжди тащать"

У наступному турі Динамо зустрінеться на виїзді з Металістом, а Шахтар теж у гостях зіграє з Колосом. Обидві гри відбудуться 28 квітня.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт