Новини

Ще одна зірка поряд з Кривцовим: Інтер Маямі націлився на найдорожчого гравця в історії Реалу

Переглядів 940
Данило Моісеєнков
1 голос
Сергій Кривцов. Фото: Інтер Маямі
Інтер Маямі, у складі якого виступає ексзахисник Шахтаря Сергій Кривцов, націлився на підписання чергової світової зірки. Раніше вони вже оформили трансфери Ліонеля Мессі та Серхіо Бускетса.

Після підписання Ліонеля Мессі та Серхіо Бускетса, Інтер Майамі, у складі якого виступає колишній захисник Шахтаря Сергій Кривцов, націлився на трансфер Едена Азара і намагається переконати його приєднатися до команди, яку нещодавно очолів Тата Мартіно. 

Бельгієць в кінці минулого сезону залишив мадридський Реал, за який грає український воротар Андрій Лунін, через розрив контракту. Зараз Азар перебуває без клубу.

32-річний футболіст ще не прийняв остаточного рішення щодо свого майбутнього. Він вирішив не поспішати і насолодитися кількома тижнями відпочинку з сім'єю, перш ніж прояснити ситуацію. 

Еден Азар. Фото: Google

Еден розглядав можливість повернення до Бельгії, зокрема, до РВД Моленбек, який вийшов до вищого дивізіону і в якому грає його молодший брат Кіліан.

Але тепер з'явився Інтер Маямі, який цього літа не шкодує зусиль заради підсилення команди, повідомило іспанське видання Relevo.

Якщо переговори з клубом МЛС завершаться успіхом, Азар стане одним з кандидатів на роль «призначеного гравця» – людини, яка може отримувати більше 1.6 мільйонів доларів на рік. 

Зазначається, що станом на зараз Еден ще не прийняв фінального рішення навіть неважаючи на інтерес американського клубу.

  • Раніше повідомлялося, що Інтер може підписати ще одну ексзірку Реала.
  • Нагадаємо, що Кривцов виступає у МЛС з початку 2023 року. За цей час він встиг провести 17 матчів і забити один гол.
  • Контракт українця розрахований до кінця 2024 року і в ньому передбаченна можливість продовження ще на сезон.
  • За весь час у складі Реала (2019-2023) Азар зіграв 76 матчів, в яких забив сім голів та віддав 12 результативних передач.
  • Він все ще є найдорожчим трансфером в історії мадридського клубу. За нього заплатили 115 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт