Новини

Шевченко і Ребров отримали роботу в УЄФА: які посади зайняли легенди українського футболу

3616
Олександр Карпенко
2 голоси
Фото: УАФ
Легенди українського футболу Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олег Лужний відстоюватимуть інтереси вітчизняного футболу в кабінетах УЄФА.

Журналіст Ігор Бурбас у свіжому випуску авторського YouTube-проекту розповів, в якому амплуа працюватимуть Шевченко та Ребров.

«Андрій Шевченко увійшов до одного з комітетів УЄФА. Мені здається, це ще один привід затримуватися в безпечному місці за кордоном.

Шевченко отримав посаду заступника комітету юнацького та аматорського футболу УЄФА. Чому про це не повідомляє УАФ? Де відкритість, про яку повідомляв Шевченко у своїй президентській кампанії?»

Інші керівники УАФ так само працюватимуть в УЄФА.

«Сергій Ребров тепер член комітету змагань національних збірних УЄФА, Олександр Шевченко став членом комітету з ліцензування клубів УЄФА, Сергій Владико – член комітету з футзалу і пляжного футболу УЄФА, Олег Лужний – член комітету футболу УЄФА», – розповів Бурбас.

  • Шевченка було обрано новим головою УАФ на позачерговому звітно-виборчому Конгресі організації 25 січня, який відбувся в Києві.
  • Першим віцепрезидентом організації було обрано Павла Бойчука (юрист Шевченка), а віцепрезидентами – Сергія Реброва та Олександра Шевченка (голова Львівської асоціації футболу).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт