Новини

Шевченко відвідав прем'єру фільму про зіркового форварда, який є другом України: фото легенд футболу

Переглядів 765
Євген Чепур
1 голос
Андрій Шевченко та Роберт Левандовскі. Фото: Google
Андрій Шевченко, який свого часу виступав за київське Динамо, Мілан, Челсі та збірну України, а також очолював нашу національну команду, відвідав прем'єру фільму про Роберта Левандовскі.

У вівторок, 28 березня, у Варшаві відбувся попередній показ документального фільму про життя нападника Барселони і національної команди Польщі. Кінострічка «Левандовскі. Невідомий» стала першою картиною польського відділення Amazon Prime. Фільм розповідає історію сходження Роберта до Олімпу європейського футболу.

На прем'єрі заходу було помічено багато знаменитих гостей. Відвідав прем'єру президент Барселони Жоан Лапорта, спортивний директор каталонців Матеу Алемані, агент Левандовскі Піні Захаві та українська легенда світового футболу Шевченко.

Зазначимо, що документальний фільм почали знімати, ще коли Левандовскі виступав за Баварію. Спочатку прем'єра була призначена на 2022 рік, але фільм побачить світ тільки 31 березня цього року.

Нагадаємо, що Шевченко і Левандовскі підтримують дружні стосунки. Польський футболіст підтримує Україну у боротьбі з країною-терористом.

34-річний поляк у нинішньому сезоні провів за Барселону у всіх турнірах 33 матчі, забив 25 голів і віддав шість результативних передач.

Контракт Левандовскі з каталонцями дійсний до 30 червня 2026 року. Transfermarkt оцінює гравця в 40 мільйонів євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт