Новини

«Шкодують»: футболісти Челсі, які уклали довготривалі контракти з лондонцями, незадоволені своїм рішенням

Переглядів 1946
Дмитро Котков
1 голос
Мудрик та Енцо - гравці Челсі з найтривалішими контрактами. Фото: Google
З'явилася інформаця про те, що деякі гравці лондонського Челсі вважають неправильним рішення підписати з аристократами довготривалі контракти.

У Челсі зараз надзвичайно низький моральний дух. Про це повідомляє видання The Athletic, посилаючись на слова анонімного працівника лондонського клубу.

Зазначається, що деякі футболісти, які цього сезону уклали довготермінові угоди з «аристократами», шкодують про своє рішення.

Прізвища футболістів не називаються, але цього сезону довготривалі контракти підписали Михайло Мудрик, Енцо Фернандес, Бенуа Бадьяшіль, Чакванонсо Мадуеке, Веслі Фофана, Давид Фофана, Марк Кукурелья, Трево Чалоба, Ріс Джеймс та Армандо Броя. Цікаво, що найтриваліші угоди мають Мудрик та Енцо. Їх контракти розраховані до 2031 року.

Також відомо, що деякі з таких футболістів дуже розчаровані тим, що наступного сезону їхні зарплати будуть зменшені на 30%, бо Челсі не зміг кваліфікуватися до Ліги чемпіонів.

Лондонська команда з 39 очками в активі йде на 12 позиції в АПЛ. Наступний матч команда Френка Лемпарда зіграє другого травня з Арсеналом в рамках столичного дербі.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт