Новини

Скандал Полісся-Оболонь: головний тренер киян жорстко розкритикував суддівство на користь Калитвинцева і Ко

Переглядів 8815
Владислав Лютостанський
4 голоси
Валерій Іващенко. Фото: ФК Оболонь
Головний тренер київської Оболоні Валерій Іващенко розкритикував суддівство Віктора Копієвського в матчі шостого туру УПЛ проти житомирського Полісся (0:2).

У суботу, 2 вересня, Оболонь програла Поліссю (0:2) у шостому турі УПЛ.

Головний тренер киян Валерій Іващенко розкритикував рішення головного арбітра матчу Віктора Копієвського призначити пенальті на останніх хвилинах матчу, який визначив долю поєдинку.

«Заради чого грають хлопці? Уся їхня праця зводиться нанівець. Абсолютно висмоктаний з пальця момент. М’яч угорі, борються захисник з нападником, захисник задкує, наступає на нападника, каже, це пенальті».

Момент з пенальті:

Не вдалось завантажити відео.

Наставник столичного клубу навів епізоди в яких рефері не зафіксував порушення на користь його команди та звинуватив арбітра у непослідовності.

«У першому таймі Слободяну на голову наступають, ледь голову не відривають, кажуть, випадково. Трактуються епізоди так, як їм вигідно. VAR, не VAR, це живі люди, які будуть казати те, що їм вигідно.

Ми б нічого не говорили, якби була послідовність. Сенс тоді грати, працювати? Давайте одразу вручимо медалі та кубки й закінчимо на цьому. Це не красить футбол, однозначно», – сказав Іващенко у етері УПЛ ТБ.

  • У суботу, 16 серпня, Оболонь зустрінеться з донецьким Шахтарем. Матч розпочнеться о 17:00.
  • Команда Іващенка знаходиться на 12 сходинці в таблиці, маючи п'ять очок після шести турів.
  • Підопічні Юрія Калитвинцева йдуть на другому місці в турнірній таблиці УПЛ з 12-ма балами
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт