Новини

Скандал Вернидуб – Шурман: КДК УАФ серйозно покарав Кривбас за емоції тренера

Переглядів 2414
Павло Клименко
3 голоси
Юрій Вернидуб. Фото: ФК Кривбас
Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ визначився з покаранням для головного тренера Кривбасу Юрія Вернидуба за емоції на адресу головного арбітра Дениса Шурмана після матчу з Минаєм (0:1) у 21-му турі УПЛ.

Головний тренер Кривбасу Юрій Вернидуб після виїзного матчу з Минаєм (0:1) у 21-му турі чемпіонату України отримав вилучення від головного арбітра Дениса Шурмана за емоційні випади у свій бік.

Зазначимо, що Вернидуб був незадоволений тим, що Шурман не призначив пенальті у ворота суперника на 73-й хвилині зустрічі за поштовх у спину Юрієм Кравчуком Микити Татаркова у своїй штрафній площі.

Контрольно дисциплінарний комітет Української асоціації футболу ухвалив рішення оштрафувати Кривбас за неналежну поведінку свого тренера на 75 тисяч гривень.

Пресслужба УАФ зазначає, що таке рішення було ухвалено з урахуванням повторності порушення. У першому турі чемпіонату України Кривбас - Колос (0:1) Вернидуб був видалений під час матчу за висловлення свого невдоволення рішеннями арбітрів в емоційній формі.

Не залишив уваги КДК і епізод за участю головного тренера Металіста 1925 Едмара. У домашньому матчі того ж 21 туру його команда зіграла внічию з Олександрією (0:0). Проте під час гри фахівця було вилучено з технічної зони за емоції на адресу головного арбітра матчу Олександра Дердо.

Тепер клуб буде зобов'язаний сплатити штраф у 50 тисяч гривень за нестримність свого тренера.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт