Новини

Соломон був найкращим у програному матчі з Вест Гемом: відео дій новачка Тоттенгема

Переглядів 551
Артем Жилінський
2 голоси
Манор Соломон. Колаж «Український футбол»
Колишній гравець Шахтаря ізраїльський вінгер Тоттенгему Манор Соломон провів свій дебютний матч за «шпор» проти лондонського Вест Гему, у якому «молотобійці» перемогли (2:3).

Тоттенхем провів перший передсезонний матч під керівництвом нового тренера Ангелоса Постекоглу. У рамках контрольної зустрічі в Австралії «шпори» поступилися своїм сусідам із Вест Гема з рахунком 2:3. 

Попри поразку, у складі Тоттенгема знайшовся футболіст, який захопив уболівальників своєю грою. Football.london поставив ексвінгеру Шахтаря Соломону найвищу оцінку в складі «шпор» за гру в цій зустрічі – вісім балів. Стільки ж отримав Ів Біссума.

Не вдалось завантажити відео.

На думку журналіста, Соломон провів матч яскраво і впевнено. Вінгер міг заробити пенальті. 

«Яскравий початок у Тоттенхемі, хороша взаємодія з Регілоном. Виглядав впевнено і чітко в грі з м'ячем. Кілька разів пробив по воротах, був близьким до того, щоб заробити пенальті», – зазначив кореспондент.

  • Під час трансферу Тоттенгем і представники Манора Соломона використали правило ФІФА, згідно з яким гравці та тренери мають право до 30 червня 2024 року призупинити трудові договори з українськими та російськими клубами через повномасштабне вторгнення РФ до України.
  • У складі Шахтаря Соломон виступав з 2019-го по 2022 рік. За цей час ізраїльський футболіст зіграв за донеччан 106 матчів в усіх турнірах: 22 голи, дев’ять результативних передач.
  • В липні минулого року гравець на правах оренди перейшов до лондонського Фулгема, де отримував 1.8 мільйони євро.
  • За «коттеджерів» Соломон провів 24 поєдинки і забив п’ять голів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт