Новини

Соломон заявив про тиск з боку Шахтаря: вінгер Фулхема відмітився гучною заявою

Переглядів 2627
Євген Чепур
1 голос
Манор Соломон. Фото: Шахтар
Вінгер Фулхем Манор Соломон, який належить Шахтарю, заявив про тиск з боку «гірників», коли до війни йшли переговори про продовження контракту з гравцем.

Соломон нещодавно став гостем підкасту одного із медіа в Ізраїлі, де відверто розповів, що Шахтар намагався натиснути на нього з метою перепідписати довгостроковий контракт.

За словами Манора, йому не хотілося піти стопами бразильців, яких Шахтар тримав у команді до останнього.

«У нас були переговори із Шахтарем про продовження контракту. Я не хотів. Знав, що трапляється із бразильцями, які підписують довгострокові контракти. Після цього клуб їх не відпускав.

У гіршому випадку я був готовий продовжити контракт на моїх умовах – з низькою клаусулою. Але вони не погодились і давили. Залишалося два роки контракту. Почалися погрози про маринування на банку, закручування гайок. Але я вирішив, що не залишуся тут ще п'ять років», – додав Соломон.

Соломон приєднався до Шахтаря взимку 2019 року. За три з половиною сезони в Шахтарі Соломон провів 106 поєдинків в оранжево-чорній футболці, в яких відзначився 22 голами та дев'ятьма асистами.

23-річний ізраїльтянин скористався правилом ФІФА, яке дозволяє легіонерам українських клубів припиняти дію контрактів терміном на один рік, і перейшов із Шахтаря до Фулхему на правах оренди.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт