Новини

«Спілкуватися з ним важко»: Яцик розповів про лідера молодіжки Динамо, який іноді не може себе контролювати

Переглядів 4439
Владислав Лютостанський
2 голоси
Самба Діалло. Фото: Динамо
Капітан молодіжної команди київського Динамо Олександр Яцик розповів про зіркового сенегальського вінгера Самба Діалло. Африканський легіонер досі не вивчив мову.

Молодий півзахисник київського Динамо та капітан молодіжної команди Олександр Яцик розповів про свого одноклубника з Сенегалу. Яцик зазначив, що Самба Діалло має проблеми з контролем емоцій під час гри.

«Ніколи з ним жодних проблем не було. Молодий футболіст, тільки з іншої країни. На футбольному полі він інколи може не контролювати свої емоції. Спілкуватися із ним важко, бо мову він не вивчив. У нас мало хто знає французьку. До нього ніяких питань у хлопців не виникало».

Олександр відповів на питання журналіста sport.ua стосовно змін у поведінці Діалло після підписання нового контракту з Динамо.

«Для мене він яким був, таким і залишився. Нічого нового в його поведінці немає. Можливо, щось змінилося в особистому житті Діалло. Ми не так тісно товаришуємо, щоб я про це знав», – розповів Яцик.

  • В юнацькій команді киян Діалло забив чотири голи в дев'яти іграх сезону.
  • За основний склад Динамо Самба зіграв у трьох матчах. Результативними діями не відзначався.
  • У березні вінгер Динамо виграв Кубок Африканських Націй разом зі збірною Сенегалу U-20, перегравши у фіналі Гамбію (2:0).
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт